Home - Privacyverklaring

Privacyverklaring


25 mei 2018

Uw privacy is voor Vermeulen B.V. van groot belang. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en hoe daarmee omgegaan wordt. Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk onze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Vermeulen B.V..

Doel gegevens
Op deze website worden persoonsgegevens verzameld door Vermeulen B.V.. Deze worden hieronder toegelicht:

  • Contact opnemen
    Uw persoonsgegevens worden verzameld als u contact opneemt met Vermeulen B.V. via deze website. Hiervoor gebruiken wij u naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contact die we met u sluiten. Wij bewaren deze gegevens totdat u tevreden bent met onze reactie.
  • Web statistieken
    Deze website verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd middels het gekoppelde Content Management System. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gekoppeld aan uw persoonsgegevens.

Ontvangers
De gegevens die Vermeulen B.V. ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
  • Hostingprovider
    De website van Vermeulen B.V. wordt gehost bij Lumiat. De website en back-ups van de website worden gehost bij Lumiat. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Lumiat afgesloten.
  • Mailserver
    De e-mail van Vermeulen B.V. wordt gehost bij Microsoft Exchange Online. Als u contact opneemt via e-mail of ons contactformulier, worden die betreffende mails opgeslagen op de server van Microsoft Exchange Online. De back-ups van de mailserver worden gehost bij Microsoft. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Microsoft afgesloten.

Opslag periode
De persoonsgegevens worden voor langere tijd bewaard door Vermeulen B.V., maar nooit langer dan nodig is voor om gebruik te maken van onze diensten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.
  • Contact opnemen
    Op het moment dat u contact opneemt via e-mail of de contactformulier op deze website, dan worden de gegevens die u meestuurt bijvoorbeeld uw naw-gegevens, telefoonnummer of e-mailadres opgeslagen op de e-mailserver. Deze e-mails worden onbeperkt bewaard.
  • Web statistieken
    De gegevens die ons Content Management System op deze website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Cookies
Onze website gebruikt functionele cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over onze cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Onze website gebruikt de volgende cookies van andere bedrijven:
  • Google Analystics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
  • Toegang tot persoonsgegevens
    De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord en waar mogelijk met twee stap verificatie. De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem. Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin de persoonsgegevens zijn opgeslagen. Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en deze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.
  • Functionaris voor gegevensbescherming
    Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Twan Vermeulen en is bereikbaar per e-mail op info@vermeulen-fasteners.nl en per telefoon op +31(0) 0492 362 831 voor al uw vragen en verzoeken.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Vermeulen B.V.
Scheiweg 38
5421 XL Gemert
info@vermeulen-fasteners.nl
+31(0) 0492 362 831